Tweetcaster

Tweetcaster 7.9.2

Snel je tweets het net op met je Android telefoon

Dankzij Tweetcaster zend je snel je tweets het internet op, vanuit een heldere interface. De gratis applicatie ondersteunt meerdere accounts en heeft lekker veel instellingen in huis. Lees de volledige beschrijving

VOOR

 • Veel tweetfilters
 • Mooie interface
 • Geïntegreerde retweets

TEGEN

 • Geen

Uitmuntend
8

Dankzij Tweetcaster zend je snel je tweets het internet op, vanuit een heldere interface. De gratis applicatie ondersteunt meerdere accounts en heeft lekker veel instellingen in huis.

Tweetcaster valt op door de eenvoudige interface. Inloggen gaat snel, je stuurt met een tikje je tweets of foto's naar volgers over de hele wereld. Ook het volgen van andere twitteraars is gemakkelijk, dankzij de vele filters die je toepast om je favoriete nieuws te ontvangen.

Tweetcaster slaat tweets in het geheugen op, waardoor je ook offline berichten leest die de software oppikt tijdens een (internet)sessie. Tweetcaster bekijk je overigens met het grootste gemak in landschapsmodus (horizontale weergave) en lettertypes voor je tweets zijn eenvoudig aan te passen.

Met Tweetcaster lees en stuur je tweets geheel in eigen stijl. De applicatie heeft een mooie interface en ziet er stukken flitsender uit dan een conculega als Twidroid. Een rechtstreekse aanrader dus.

Meeste download Extensies & Tools voor Android

Meer
Tweetcaster

Download

Tweetcaster 7.9.2

Beoordelingen about Tweetcaster

 • wolfje1970

  door wolfje1970

  "Tweetcaster opnieuw instellen na uitschakelen telefoon"

  Ik ben redelijk tevreden over Tweetcaster. Wat ik echter vervelend vindt is, dat wanneer ik mijn toestel heb uitgesch...   Meer.

 • keeskimman

  door keeskimman

  "verwijderen oude berichten"

  ziet er inderdaad mooi uit en is snel. Maar... hoe verwijder je oude berichten? Kees Een goede handleiding ergens z...   Meer.